Hvordan kan jeg låne penge trods RKI?

 Hvordan kan jeg låne penge trods RKI?

Det kan være svært at låne penge, hvis du står i RKI. Men det er ikke umuligt. Du kan lån trods RKI på flere forskellige måder. Du skal dog være opmærksom på, at det ofte er dyrere at låne penge trods RKI, end det er, hvis du ikke står i RKI.

Lån fra familie og venner

Hvis du står i RKI, kan det være svært at få et banklån. Men det betyder ikke, at du ikke kan låne penge. Du kan for eksempel låne penge fra familie og venner. Ofte kan det være nemmere at få et lån fra dem, end det er at få et banklån.

Lån fra et privat firma

Du kan også vælge at låne penge fra et privat firma. Ofte er det nemmere at få et lån fra dem, end det er at få et banklån. Men det er ofte dyrere at låne penge fra et privat firma, end det er at låne penge fra en bank. Hvis du har en bil, kan du vælge at låne penge på den. Det kaldes et bilfinansieringslån. Du kan låne op til 80 % af bilens værdi. Det betyder, at du kan låne penge, selvom du ikke har så mange penge i banken.

Gode råd til at komme ud af gæld

Sidder du en situation, hvor du er havnet i RKI og derfor har svært ved at låne penge, kan det være en god idé at komme ud af RKI. Det kan du få hjælp til her.

Søg om en betalingsordning

Du kan søge om en betalingsordning med alle dine kreditorer. På den måde kan du betale din gæld af i mindre bidder. Du skal dog være opmærksom på, at du stadig skal betale renter. Du skal jo tænke på, at de fleste kreditorer, langt hellere vil have at du afdrager, så de i det mindste bare får lidt af deres penge tilbage, frem for at du aldrig betaler noget. Derfor er der stor sandsynlighed for at du faktisk godt kan lave en betalingsordning.

Søg om gældssanering

Søg om en gældssanering. Det betyder, at alle dine kreditorer giver dig en kæmpe rabat. Du kan nemlig få nedsat din gæld med op til 70 %. Det vil sige, at hvis du skylder 100.000 kr., kan du få nedsat din gæld til 30.000 kr. Det kræver dog, at du kan dokumentere, at du ikke har mulighed for at afbetale din gæld. I stedet for at betale af på din gæld, vil du skulle betale af på din gældssanering.

Relaterede

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *